jueves, 4 de junio de 2009

MUERTE A… PEPÍN BLANCO


Des de que el senyor Látigo Negro creara aquest blog allà pel passat mes de juliol, tenia pendent la muerte d’aquest personatge de la política espanyola. Dedicar-li una “muerte a…” a este tio me feia especial il.lusió. Les raons són múltiples, perquè és un “bocazas” que sempre diu i fa el que no toca, per la seua cara de rata, per estar sempre buscant la polèmica i per ser un dels pitjors polítics que tenim.

Pareixia que des de que va ser anomenat Ministre de Foment es dedicava a treballar i s’havia calmat en les seues declaracions incendiaries. Però, ha sigut obrir-se la campanya electoral i traure tots els polítics el pitjor que porten dins. I clar, Pepín no podia ser menys. Després de la polèmica oberta al voltant de l’ús de l’avió Falcon pel president Zapatero per acudir als mitins electorals, el tio Blanco ha respost amb unes declaracions a les que afirma que l’expresident Aznar compta amb 51 persones encarregades de la seus seguretat que paguem tots. I després d’açò va afirmar: “Y no me parece mal. Yo no lo acuso, simplemente lo digo…” Doncs si no vols acusar tanca la boca i no digues res, capullo, i així a vore si te mosegues la llengua, t’enverines i eixim guanyant tots.

Açò és una mostra més del poc interés que tenen les eleccions al Parlament Europeu i el poc que s’està debatent al voltant dels temes que realment importen per a les eleccions europees. Perquè recordem que aquestes eleccions són importants per que seran els postres representants a Europa els que juntament amb la Comisió i El Consell Europeu dirigiran la política dels europeus en els propers anys.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: