miércoles, 3 de junio de 2009

EL HONORABLE PACO

Érase una vez un Paco tan honorable, tan honorable, tan honorable, que…

I és que ja cansa l’empalagós recolçament que està rebent el President Camps per part dels seus companys de partit. Ahir, al mitin central de campanya electoral del PP al Parlament Europeu que, com no, es va celebrar a València, Mayor Oreja ens va regalar aquestes paraules sobre Francisco Camps: “Paco Camps es el más honorable de todos los valencianos, el más honorable de España.” Ja serà un poc menys, no?

I ara les paraules de Mariano Rajoy: “Querido Paco, yo creo en ti, te he visto actuar muchas veces y creo en ti…Siempre estaré detrás de ti, delante o al lado, me da igual, quiero que me oigan todos en la plaza.”

I a açò afegim les paraules que Camps dedicava als assistents al miting: “Con vuestro empuje, con vuetro apoyo venceremos todos los obstáculos…”

Per acabar de arraglar-ho, Fabra també a dit la seua. Preguntat per una periodista sobre si creu que cal que Rajoy li faça un recolçament públic, Fabra ha respost: "Me siento respaldadísimo, ¿más explícito?¿qué quiere que le diga?¿qué quiere, que se me declare?¿que me diga: Fabra te quiero?...No sé que apoyo explícito quiere; no querrá que me acueste con él?
Total, que entre les posturetes de Rajoy (por detrás me gusta más, pero también me da igual de lado que por delante), el “empuje” de Camps, i el apoyo de Fabra, ja m’imagine la pel.lícula que podria rodar Almodóvar amb tot açò: “Camps, Fabra y Rajoy y otros peperos del montón." S'imagineu als tres fent el trenet? A Fabra amb les inseparables ulleres de sol donant-li a Camps i este a la seua vegada fent-li una guarrerida española a Rajoy? Ahhhh, millor no tindre imaginació en alguns casos, que asco!

Com el tio Camps siga declarat culpable pel cas Gürtel (cosa que no passarà), Rajoy i els seus quedaran un poc mal després de recolçar públicament i amb eixa insistència al President Camps.


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Sulo Resmes dijo...

Es que el amor es ciego...