jueves, 18 de junio de 2009

CERVEZA, TAPA E INSULTO

L'altre dia es va inaugurar a Cullera la cerveseria “Casa Pocho”, al costat de la platja, tranquils que no tinc accions del local. Simplement és que la cervecería en qüestió presenta una cosa interessant. El tema és que per les vesprades durant quatre hores es pot insultar als cambrers, que també tenen dret de rèplica. A més a més, els insults amb més “salero” tindran premi, tindran la beguda gratis.

Els empresaris, dos xics polonesos, argumenten que s’han tret de la mànega aquesta iniciativa per a que la gent puga desestresar-se en temps de crisi. Vamos, una iniciativa original per atraure a la clientela. Diuen que mentre es faça sense mala llet no hi haurà problema. Però, no sé jo és com quedarà el tema, per què quan el personal vaja carregadet de birres i comencen a insultar-se, vorem si no s’embruta l’asunt i acaben tots a hosties, i comencen a volar gots, plats i cuberts pels aires.

Tot pot començar amb un “ieee fill de puta, porta’m una cervesa i rapidet” i la contestació del cambrer “no me dóna la gana, cabró”, i a partir d’ací, tot pot acabar com el ball de Torrent. Crec que la policia tindrà que fer més d’una ronda per davant del local per a controlar el tema.





Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: