viernes, 12 de junio de 2009

DAVID CARRADINE

Com tots sabreu, el passat dijous 4 de juny es va trobar el cos de l’actor David Carradine a l’hotel de luxe Park Nai Lert, a la ciutat de Bangkok en extranyes circunstàncies. La primera hipòtesi va ser el suicidi i després es parlà de causes naturals. Però finalment, davant les circumstàncies en que es va trobar el cos, nu, dins d’un armari, amb una corda lligada al coll i als genitals, s’indicà que va ser una mort accidental causada per asfixia autoinfligida amb la finalitat d’aumentar la estimulació sexual durant la masturbació.

L’actor, que contava amb 72 anys quan va morir, es va fer famós als anys 70’ per protagonitzar la famosa serie televisiva Kung fu, on interpretava al mític “pequeño saltamontes” un monjo shaolin que viatjava pel Vell Oest dels Estats Units en busca del seu germà, aplicant les arts marcials i la filosofia oriental. Després d’açò es va dedicar a protagonitzar numeroses pel.lícules de de serie B, fins que Tarantino el recuperà per a la primera linea cinematogràfica en cridar-lo per a protagonitzar Kill Hill.

La asfixia autoeròtica practicada per David Carradine ve definida com la forma d’obtindre satisfacció sexual a través de la pèrdua de la respiració durant la masturbació. Esta pràctica ja era utilitzada fa segles pels esquimals i pels asiàtics, i va ser introduida en Europa per soldats de la Legió Extrangera Francesa al tornar de la guerra d’Indochina (gabachos tenien que ser). Esta pràctica s’empleava en els putis d’Extrem Orient per aumentar la sensació d’orgasme.

Pareix ser que el pequeño saltamontes s’informà d’aquestes tècniques masturbatories a Tailandia mentre rodava una pel.lícula i va decidir posar-les en pràctica. Però, es veu que s’en passà amb la corda i allí es quedà. Al menys, esperem que la tècnica resultara satisfactòria i morira en el moment de màxim plaer en un èxtasi profund. I ja sabeu xiquets, aneu en coneixement en les pajilles i actes sexuals diversos, si no voleu acabar com Carradine.


Desde el lupanar de rica miel.

3 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

tindría la espina dorsal desfeta de tant de fer el up-and-down. I d´ahi la mort a la tailandesa.

Sulo Resmes dijo...

El tío de INXs le pasó algo parecido... panda de guarretes, je je je

Anónimo dijo...

ja ho deien els de Siniestro Total, "Todos los ahorcados mueren empalmados..."