jueves, 11 de junio de 2009

CR7


El Reial Madrid ja ha fitxat a Cristiano Ronaldo, 96 milions d'euros han tingut la culpa, alaaaaa, serà per diners...
Que se gasten tan diners en un futbolista me dóna igual, sempre que no els haja de pagar jo. Això de Laporta de que en època de crisi hi ha que donar exemple me pareix una subnormalitat profunda, propia d'un tio que moltes vegades estaria millor callaet. Si un té diners i se'ls vol gastar, doncs allà ell. Florentino ha de respondre davant els socis del Reial Madrid, i si a estos els pareix be el fitxatge multimilionari, doncs ole sus huevos, allà ells. Altra cosa ben diferent és que siga bo per al club gastar-se tan diners en un futbolista o no, encara que Florentino (el ser superior) més que un futbolista, busca una màquina de fer diners, a l'estil de David Beckham.
Personalment, el fitxatge me pareix mal, però tan sòls per què Cristiano Ronaldo me cau com el cul, me pareix un xulo i prepotent que te cagues, i com que va a jugar en el Reial Madrid tindrem que aguantar vore'l a la tele tots els dies i aguantar les seues declaracions.
En quant als aspectes esportius i econòmics del fitxatge, ja els analitzarem un altre dia en més calma, hui es tractava de despotricar un poc i prou.
Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Lester Minador-Frappé dijo...

Ara, diuen, que és CR9.
Jo que sé, pero FlorenFlan va tindre que vendre la ciutat esportiva per pagar als anteriors iluminati. Ara vorem...