jueves, 26 de noviembre de 2009

DIVORCIO A LA ITALIANA

Després de que en novembre de 2007 els Ducs de Lugo anunciaren el “cese temporal” de la convivencia matrimonial, un clar eufemisme per a descriure una separació a les clares, ahir acordaren el divorci definitiu.

Tampoc anem a entrar en aquest blog en temes sensacionalistes, tan sòls volem abordar el tema de la custodia del fills i no per temes de premsa rosa com peguera parèixer a primera vista. El tema és que, com no podia ser de cap altra manera, la Infanta Elena asumeix la custòdia dels fills, fet este comprés en les capitulacions matrimonials, per temes de successió a la Corona de España i eixes coses.

I clar, com que la Infanta es queda amb la custodia, Jaime de Marichalar haurà de passar-li la corresponent pensió de manutenció. Fins ací tot normal, un divorci com qualsevol altre que es produeix al nostre país. Però, el cas és que com diu l’article 65.1 de la Constitució Espanyola: “El Rey recibe de los Presupuestos del Estado una cantidad global para el sostenimiento de su familia y Casa, y distribuye libremente la misma.”

Doncs be, si incloem a la Infanta Elena en la familia Reial, de segur que rep de son pare una pagueta, per a que passen la setmana ella i els seus fills, i no serà de 500 pesetes. Concretament, el Rei dispossa per a aquest any 2009 de 8.9 milions d’euros, i part d’estos van a parar a mantenir els seus nets. Aleshores, la Infanta està rebent pasta per als seus fills per dos llocs diferents, fet este que careixeria de trascendència si la paga del Rei no eixira de les nostres butxaques.

Esta clar, que com a persona que es fa càrrec de la custodia dels seus fills després d’un divorci, la Infanta Elena té dret a una pensió del seu ex – marit, però s’ha de tenir en compte que les despeses que puga tindre pels seus fills li les abonem tots els espanyols, per què ixen dels Pressuposts Generals de l’Estat.

Ja sabem que des d’este blog no anem a influir en ningú respecte el fet de que una familia estiga rebent diners nostres per fer no sa sap molt be qué, i que ho facen ells por su cara bonita, però al menys tenim el dret a queixar-nos, això no ens ho lleva ningú, i el fet de que la manutenció dels fills li siga pagada per dos bandes és una cosa, al menys, “curiosa”.
Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: