miércoles, 18 de noviembre de 2009

RIDÍCULA SANCIÓ

El passat dia 7 es va disputar el derby madrileny entre el l’Atletic i el Reial. Durant el partit el tècnic del Reial Madrid, Manuel Pellegrini, va rebre l’impacte d’un objecte llançat per algún aficionat –aficionat del fanatisme perquè del futbol no ho tinc tan clar-. Bo, doncs ahir es va fer pública la sanció que el Comité de Competició ha posat al club matalaser. Prepareu-se per a la milionada, 150 €, si, si, tan sòls 150 miserables €.

Recordem que el tècnicadel Reial Madrid va tindre que ser atés pels serveis mèdics per l’impacte d’una pedra a la cara. Alfredo Flórez, el gilipollas que presideix el Comité de Competició, ha argumentat que: "Son sólo 150 euros porque consideramos que es una acción leve y no ha pasado nada importante. No se ha podido identificar al agresor ni el objeto que se lanzó desde la grada. Podía ser una chinita de arena. No se encontró nada sobre el césped y, además, el entrenador no sufrió ninguna lesión grave. Por lo tanto, no hay más castigo”.

Cal recordar-li al senyor Flórez que normalment a la cara de les persones es troben dos ulls, molt sensibles, i que si un objecte causa impacte en ells, les conseqüències poden ser tràgiques, per exemple, la persona en qüestió es pot quedar cega. Aleshores, si tenim en compte les paraules del president del Comité, la sanció és menor per la poca punteria del responsable de la pedrada, perquè si li haguera causat més mal, l’import haguera sigut major, molto bene! Total, que a l'Atletic de Madrid li ha vingut be que el subnormal que llança la pedra tinguera una caguerà de punteria.

criteri homogeni en l’actuació del Comité i de la Federació Espanyola de Futbol. Pels mateixos fets o per coses similars, s’han clausurat diversos camps de futbol i han hagut sancions econòmiques més elevades. Encara que fet similars també han quedat sense sanció o al menys sense la sanció que cladria haver-los posat. Cal recordar ací el cap de porc i la botella de JB que li tiraren a Figo els aficionats barcelonistes al Camp Nou.


No entraré en comparatives més exhautives per què no tinc ganes, i per que`ja l’han fet els amics de “El País”: http://www.elpais.com/articulo/deportes/mechero/moneda/botella/agredir/elpepudep/20091117elpepudep_13/Tes

Dos coses queden clares. La primera, que no tots els club són iguals, i la segon, que el funcionament del Comité de Competició és terrorificament nefast.


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!