viernes, 27 de noviembre de 2009

RECULL DE PREMSA

BODA JAPONESA

Informa la premsa espanyola que un japonés, que s’autoanomena SAL 9000 -en homenatge(¿?) a 2001-, s’ha casat en un personatge virtual. La seua dona és Nene Anegasaki, un personatge del simulador de cites per a la consola Nintendo DS’Love Plus.
La boda va tindre lloc a l’Institut Tecnològic de Tokio i comptà amb l’assistència de convidats reals. Si és que hi ha gent per a tot.


SÍNDROME D’EXCITACIÓ SEXUAL PERMANENT

Açò de la excitació sexual permanent és una malaltia que consisteix, bàsicament, en anar tot el dia calent. Que si, que ja ho sé, que ni malaltia ni hosties, això li passa al més pintat. Però parlant seriosament –si és que es pot abordar este tema amb serietat- la britànica Michelle Thompson de 43 anys, afirma que té 300 orgasmes diaris. Si, ni un, ni dos, ni tres, trescents (encara que crec que la tia se n’ha passat tres pobles, o doscents). I clar, la pobra dona tenia el problema de que ningun tio li aguntava el ritme. Afirma la cachonda Michelle, que este fet quasi arruina la seua vida.
Ara ha trobat a Andrew –que déu ser un calent de la hostia- i la cosa pareix que els funciona. Diu Michelle Thompson: “Podría estar 24 horas al día teniendo sexo y él también. A menudo voy corriendo por toda la calle hasta su casa para acostarnos. Tenemos sexo al menos 10 veces al día”. Ale pues, “ahí es na”.
Mira que el mon està mal repartit, uns pagarien per tindre un orgasme diari, o setmanal i estos dos follen com a conills.

FORAT EN LA SEGURETAT DE LA CASA BLANCA

Una parella es cola a la residència oficial del president dels EE.UU. Barack Obama. Els dos arrivaren sense invitació al primer sopar d’Estat d’Obama i allí que es colaren. Es veu que enrecordant-se de Mecano van entonar allò de: “No me invitó, pero yo fui, tras la esquina espero el momento en que no me miren y meterme dentro. Era mi oportunidad, unos entran otros van saliendo y entre el barullo yo me cuelo dentro”. Xèeeeeeeee, un dels llocs teòricament més segurs, i els dos entren tan tranquils a la festa sense que el Servei Secret els diga res. I clar, una vegada dins, es feren fotos en tokinski, que si en els Marines, que si en el Vicepresident Joe Biden…
I clar, l’esser humà no fa les coses per que sí, les fa per a contar-les. La parella no ha tardat en penjar les fotos en el Facebook. Ale, d’ací a la fama sòls els queda un pas.


Desde el lupanar de rica miel.

No hay comentarios: