jueves, 12 de noviembre de 2009

EL REY DEL POLLO FRITO




José Ramón Julio Martínez Márquez, que així és com s’anomena Ramoncín, ha tornat a la actualitat per haver aconseguit que tanquen el canal de “El Jueves” en Youtube. Pareix ser que a Ramoncín no li feia massa gràcia la conya que sobre la seua persona representaven els redactors de la revista.

I és que Ramoncín sempre ha tingut com a companyera de viatge a la polèmica, guanyada a pols pels seus comentaris i les seues accions en molts casos contradictories. Conegut per cançons com “El rey del pollo frito” o “Hormigón, mujeres y alcohol” (litros de alcohol corren por mis venas mujer, no tengo problemas…), ha format part de la Junta Directiva de la SGAE i ha sigut un defensor del canon digital i de la lluita contra la piratería digital. Aquest fet li ha causat grans problemes, tant amb el públic com amb els propis companys de professió.

En alguna ocasió li ha pegat a algun fotògraf que intentava fer-li fotos (que probablement s’ho mereixeria) i també va crear polèmica respecte al concurs Operación Triunfo. En primer lloc va recolzar un manifest en contra del programa, per a participar després en el mateix.

Ara, fart de tantes polèmiques i després de deixar la junta general de la SGAE afirma que deixarà de ser un activista de la lluita contra la pirateria digital, al menys abandonarà la primera linea. La última del cantant és que els seus advocats cerquen desesperadament a Internet qualsevol referència a la seua persona, per a eliminar-la, i de moment, s’han fet amb el canal de youtube. Menys mal que aquest blog no el llegeix ni cristian i podem dir el que volem.

En fi, que aquestos fets, juntament amb tota la trajectòria de Ramoncín, demostren que és un gilipollas de primera, que allà on va té que armar un escàndol. Ací deixe l’últim video dels amics de El Jueves sobre Ramoncín.




Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

GRUP 12 dijo...

Ay Ramonet,Ramonet es que siempre vas a lo mismo!!!!!!!!!!!