viernes, 20 de noviembre de 2009

HORROR EN “LA SEXTA”




Es veu que en “La Sexta” es gasten tota la pasta en futbol i en tien bones per a presentar els informatius i els altres programes, per què en qüestió de pel.lícules està clar que no. I és que en poc més d’una setmana han fet la saga de “Desaparecido en combate” i “Delta Force”. En total 5 ó 6 pelis a vore quina de totes pitjor.

No sé si es tractava de fer-li un homenatge a Chuck Norris i a les seues patadetes voladores -per fer açò ja tenim a Canal 9-, però posats a programar films d’acció per a que la gnt passe una estona sense pensar en res i sense calfar-se massa el cap, podrien posar pelis amb un poc més de qualitat, tampoc cal grans obres mestres, però al menys algo que es puga vore.

Ara, que si per fer açò ens han de llevar de la graella a les ties bones, millor que ho deixen com està, que sempre tindrem el DVD per a vore alguna peli interessant.


Desde el lupanar de rica miel.

1 comentario:

Sulo Resmes dijo...

Hostias sí, el otro día lo hablaba con uno del curro... llevan una temporaeta con películas de Chuck Norris y anteriormente eran de Van Damme (JCVD para los amigos)