martes, 10 de noviembre de 2009

POMPINA

I direu, qué és una pompina? Doncs és la paraula italiana per a designar una “mamaeta”. I açò ve per la següent noticia apareguda a la premsa italiana: “Una xica italiana que celebra els seus 18 anys fent sexe oral a 18 convidats, acaba a l’hospital”.

El tema és que la “generosa ragazza” com l’anomenen a Italia, veïna de San Remo (quan de mal ha fet el festival), va voler celebrar la seua majoria d’edat amb una gesta digna d’actrius porno com Celia Blanco o similars. Diuen els assistens a la festa que la xica cridava després de bufar les veles del pastís: “He cumplit 18 anys i ara puc fer el que vulga”, doncs ale, ale, a mamar polles com si no estagueres be.

Però la festa no va acabar be. I és que la xica, que va voler “menjar-se el mon”, ingressà a l’hospital per a que que li feren un llavat d’estómac, no tenia res la tia ahí dins. Després d’açò una cosa és segura, el proper any la festa d’aniversari de la xica en qüestió serà molt concurrida, i de segur que Il Cavaliere no s'ho perd.

Desde el lupanar de rica miel.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Que flojas son las italianas, eso lo hize yo en mi 30 cumpleaños y no necesité ningún lavado de estómago.APRENDICES!!!!!

lupin dijo...

Cómo nos gustan esos comentarios...

Sulo Resmes dijo...

Confiemos en que sea Anónima y no anónimo...x Diossss!!!