miércoles, 3 de septiembre de 2008

BOICOT A... ELS PERIODISTES ESPORTIUS

M'havia proposat portar-me be i no fer mala sang en referencia al tema de la gran bambolla en la que ens estan fent creure el gremi dels periodistes en general i els esportius en particular, en relació al moment de forma de l'esport nacional. Per això no havia volgut fer mal despres de les olimpiades i criticar a diestro i siniestro, i havia estat guardant silenci, pero lo de este matí ja ha segut massa.

D'acord que no es normal que un tenista espanyoil guanye el mateix anys dos tornejos de gran slam, i aconseguesca el nuemero un del tenis mundial, tampoc es normal que esguanye la eurocopa de futbol, ni que dos ciclistes espanyols guanyen giro, i tour, i en referencia a les olimpiades també esta molt be haver tret 18 medalles, pero de ahí a la crença popular de que anem a arrasar en tot, creenç¡a alimentada per personatges als que els paguen per escriure en un diari o per ixir en la tele es una cosa que esta molt lluny de ser realitat.

El que este matí li haguen donat el premi princep d'asturies a Rafa Nadal, (o que li'l donaren a Fernando Alonso quan gunya el mundial de F1) es indignant baix el meu punt de vista, per que si per a guanyar el premi princep d'asturies a l'esport els requisits son haver guanyat dos grans slams, i ser numero un en tenis (o haver guanyat un mundial de F1), el tio Rogerio el tindria que haver guanyat 5 anys seguit (el tio schumi 7), i segur que hi ha mes de vint tenistes i mes de 20 pilots de formula 1 amb aquestos merits.

Per acabar si, en el jocs olimpics hem obtés 18 medalles, d'acord que el maxím conseguit mai van ser 22 als jocs de casa i que fins a aquell any nomes vam conseguir 5 medalles en tota l'historia de les olimpiades, pero ara anem a analitzar estes dades amb tranquilitat. Jamaica una illa on viuen 4 (4 millons 700 mil) ha quedat per davant dels que teniem que arrasar en tot al medaller, i Australia una illa on viuen no arriba a 21 millons d'habitants, menys de la meitat d'espanya, ha conseguit 46 medalles, nomes en medalles de bronce ja en tenen casi les mateixes que nosaltres en total (17), aixina es que menos lobos, caperucita i mes faena a fer que per al potencial que tenim esta molt mal distribuit.

7 comentarios:

Látigo Negro dijo...

Encara espere la teva crítica dels jocs olimpics... POPOPO

House´s dijo...

Ja savia jo que no podries soportar que li donaren el premi a Nadal jajaja...com el tens a la llista NEGRAAAAAAAAAAAAA!

Blanc i Negre Oe! dijo...

El proxim premi princep d'Asturies li'l donen a Tonet campió del turc de Beniopa.
A Paconyac li'l poden donar o no li'l donen perque no es una Copa?

Premio Principe de Asturias o Trabajas

El tio repuntat dijo...

no es que el tinga en la llista negra, crec que a un esportista individual el premi li'l tindrien que donar una vegada s'haguera retirat, per el conjut de la seua trajectoria com feren en sebastian coe

Lester Minador-Frappé dijo...

Sebastian Coe,,es deia així perque estava a les COE??

Lester Minador-Frappé dijo...

Planck-tacions ens te molt abandonats. Que sapigau que la cosa amb la que es juga al badminton y que ni s´agarra amb les mans ni amb el colze es diu "volant". També es diu a sudàmerica gallito. Serà per què es prou xula???

House´s dijo...

bla bla bla, boicotejador d´esportistes jajaja no el tens a la llista negra ni POC!...si o no, també poden premiar la seua constancia i entrega junt amb la seua joventut...Perelló J. Ramírez jajaja