jueves, 11 de septiembre de 2008

MUERTE A...DÍAZ ALPERI

Be xiquets, el primer efecte colateral del blog ja està ací. Aquesta vesprada l’alcalde d’Alacant, Luis Díaz Alperi, ha anunciat la seua dimisió sense explicar els motius concrets de la seua renuncia. Clar, ha sigut dedicar-li dos entrades seguides de “Muerte a…” i no ha pogut resistir la pressió. Si és que estem fets uns cracks. La veritat és que resulta un poc extrany que Alperi deixe el càrrec en aquests moments. El que es rumorejava a Alacant des de les últimes eleccions és que “El Gordo” no anava a finalitzar el mandat, i que seria substituit per Sonia Castedo. Però, el moment escollit no pareix el més idoni, considerant que en poc més d’una setmana comencen els actes de la Volvo Ocean Race, amb tot el que suposa per a la ciutat, el que seria una eixida d’Alperi per la porta gran. En fi, ja vorem el que passa.

PD: Propose que dediquem la secció a Rita, a veure si abans de la propera edició de la America's Cup ens abandona.

Ex-exiliat alacantí de dol pel pobre d’Alperi.

3 comentarios:

Lester Minador-Frappé dijo...

A collons,,aço pareix "la noche de los gordos vivientes".

Lester Minador-Frappé dijo...

Sonia Castedo,,es rotllo Ana mato, rotllo Rita, rotllo teofila martinez, rotllo Amparo Arcis, rotllo la portaveu del congres o rotllo la Dòna de falete???

Blanc i Negre Oe! dijo...

Jo propose una muerte a ... la monarquia a vore si tenim la mateixa sort que en este i la family real dimiteix i torna la republica.

Diaz Alperi primera victima del terrorisme local virtual.