lunes, 8 de septiembre de 2008

MUERTE A...MIGUEL ANGEL RODRÍGUEZ


Bé, este fulano vell conegut de tots, ara es passa els dies de con-tertulio per les televisions patries, intentant convencer-nos del gran president i millor persona que va ser el tio Ansar...
Últimament ell i d´altres del mateix cocient intel.lectual, estan enverinant a la societat espanyola pretenent que, la tasca que ha començat el jutge Garzón per a fer un registre de les victimes de la guerra civil, i dels repressaliats durant la dictadura...no es mes que una cortina de fum que el govern llença per amagar la crisi economica i, segons ell, els quatre milions de parats que va a tenir el pais en breu???-un altre Aramis Fuster de la politica...- mes enllà de totes aquestes bestieses, es mereix la mort per negar la decencia d´aquells que tenen un pare o un avi a una vora d´una carretera, soterrats a una fossa comuna, puguen endur-se les seues restes, donar-los sepultura i poder visitar-los quan ells vullguen. No es un altra cosa dir que respeten a les victimes, però no comparteixen l´operació...els morts desgraciadament no s´enterren on volen.
Quina manca absoluta d´ètica i decencia...

3 comentarios:

lupin dijo...

Muerte a este home per ser el doble espanyol del mític personatge de Falcon Crest i enemic nunber one de Angela Channing: Chase Gioberti.

GRUP 12 dijo...

jo el confonc algun cop amb Julian Lago.....(ja veus tu!!)
DEuriem fer una secció de muertes (o genocidis) a la raça dels tertulianos "sabiondos"....

GRUP 12 dijo...

Muerte als politicament correctes que llepen el cul a subnormals per tal de no semblar subversius.....