martes, 2 de septiembre de 2008

No sé si es indignació o estupefacció...

...Però hi ha gentola fent de tertuliANO (sí, ara faig lo que fa House's amb les majúscules) que deuria estar tancada en gàbies junt al cadàver de Copito de Nieve/Floquet de Neu. Resulta que el tío Garzón -eixe que dorm dos o tres hores al dia- ha clavat "baza" en el tema de les foses comuns de assassinats a la postguerra de la guerra civil espanyola -¡atiende! POSTguerra i 40 de dictaDURA-, i al gran programa eixe que es la Mirada Critica, perdó, que "era" abans de vacances, perquè ara resulta que ho porta la MariaTeresaCampos, ARR!, flipa-ho, s'han ficat a parlar del tema en qüestió. I jure i perjure que no havia sentit parlar mai a la monga carlista eixa de Isabel SSanSSebastián, però entre les bobaes que deia la tia amb un altre mongo de monyo blanc que en conter de parlar i argumentar el tema, no deixen parlar als que diuen algo de trellat i no paren de soterrar amb paraules mudes de trellat lo que estan diguent altres. No contents en no dir res més que "yo estoy de acuerdo en que no se ha de olvidar jamás la guerra civil para que no se repita", en un to que significa: "la proxima vez nos aseguraremos de que no quede nadie para contarlo". Que si això està enterrat, que si els espanyols han passat pàgina, que si en el 77 açò en el 77 allò. Xe mogau a fer la ma!! Seran fills de una rata!! Que agonia de gent, i després, que si en Paracuellos esto o lo otro. I va u i els diu, "eso de Paracuellos me gustaría a mí que se aclarara bien". Ui, ui, quina por, bilis en boca s'han tirat damunt diguent que si mataron niños y monjas, que si retor que veien retor que afusellaven.
Ahí estem, llegint llibres d'història del Vidal-vidé eixe. En la guerra burros de tots els colors, els republicans fluixos que no controlaven als milicians que es prenien la "justícia" -falsa en molts casos- per la seva ma, i en els rebels, que la seva propaganda ja va fer prou fent-se conèixer com "nacionales" al mon, afusellaven de manera sistemàtica i institucionalitzada, matant tot lo que podien i més pa no rendir conters a ningú. Bé, val, que no s'enganyem, coses de guerra, que es muy perra y en la guerra civil hay que ser vil.
Però "coleguius", en postguerra i 40 anys posteriors de negació i assassinat... juas! Ara resulta que en la guerra es mataren més, i clar, més mataren els rojos descervellats -be, algo eren alguns... o més que alguns- que mira que mataren gent però no pogueren guanyar la guerra. Ui, ui, ui, que fluixos.
Ai, el cor...
Res, que hi han subnormals per tot arreu, clar està, però que gentola com eixa que malgrat guanyar una guerra i matar a saco s'aferra a negar-ho tot vilment sense poder amagar a la seva culpa i vergonya -perquè si no hi ha res que amagar pa que ficar-se tant malalt amb el tema?- per a esquivar lo que ells pensen que pot ser la debacle, una nova guerra.
Com si no saberen ja que la gent es jilipolles i pasa de tot. Si se sabera d'on venen i el que feren els seus pares i avis en la guerra, no passaria res. Quina sort tenen.
I ara l'altre mec, el vulcaniano Ibarretxe que està en pon farr (període de cel vulcanià), que diu no sé que de denunciar al estat espanyol. Ahí, valent, a viure en coves, Estado Euskaldun Independiente de Atapuerkoak, a fumigar toca.
Caguen tot, com si no hi haguera que aguantar prou potres ja.

Ale, una foto per a alegrar la vista.

5 comentarios:

House´s dijo...

Correcte, ahi estem...hi ha que organitzar-ne un altra i nosaltres si serem sistematics! sera per matarrrrrrrrrrr, no deixarem estaca en paret, aixi despres no podran queixar-se i dir IMBECILITATS a veure quina de mes grossa.
Muerte a tots els FILLS DE PUTES NOSTALGICS DE LA GUERRA CIVIL I ALREDEDORES...
Apa, house`s preparant les dutxes...

lupin dijo...

Ok, deixem a house el càrrec de Ministre d'Extermini i Deportacions.

Lester Minador-Frappé dijo...

eixa foto està feta la mercadona del poble??

Lester Minador-Frappé dijo...

pon farr o fan porr?

Látigo Negro dijo...

A) A les afores del Merkadöner Kebab.

B) Raf Porn