miércoles, 17 de septiembre de 2008

EL GIRO COPERNICANO

Així és com califica el Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, el fet de donar l’assigntura d’Educació per a la Ciutadania en anglés. Però com s’atreveix a comparar una revolució científica d’aquesta índole, amb una mesura completament electoralista, desmesurada, vergonyosa, lamentable, barriobajera i d’una qualitat política més menuda encara que la seua inteligencia?. I me dóna igual que el senyor Font de Mora tinga la carrera de Medicina, un Doctorat a la Complutense o un premi de poesia, és un gilipollas com un piano. Açò és una prova evident del nivell de la universitat en general, i de que qualsevol persona pot tindre un títol niversitari, que per altra banda no l’acredita com a persona (però d’açò ja parlarem un altre dia que el tema dóna per a mol)

Ara diu que hi haurà un abans i un després d’aquesta mesura. Correcte, però serà un abans i un després de que fem riure a tot el mon educatiu, i quedem com uns capullos integrals. Anem a veure, el tio diu que açò és un pas decisiu per al trilingüisme. Si clar, i nosaltres resulta que som idiotes i en casa no ho saben. Si vol fomentar l’aprenentatge de l’anglés, en primer lloc caldria comptar amb una programació ben planificada de les assignatures que s’han d’ensenyar amb aquest idioma. En segon lloc, tindrien que dotar de profesorat qualificat per a impartir les classes, si no, quin anglès de collons estem fomentant que serà ensenyat per professorat que no coneix amb profunditat l’idioma. Resulta que el profesor que no es crega capacitat per a impartir les classes, comptarà amb un mestre d’anglés de reforç que farà la traducció simultánea. Vamos, que pareixerà el telenoticies de Punt Dos per a sords, o una roda de prensa de Juande Ramos al Tottenham Hotspur. Total, que entre unes coses i altres, s'aconseguirà que els nanos no s'enteren de res, en fi, vergonyós. Després de calificar l’assignatura com a un simple adoctrinament dels alumnes i d’oposar-se de totes les formes possibles a la seua posada en pràctica, ara ens tenim que creure que la messura de que s’imparteixca amb anglés té l’objectiu de fomentar l’aprenentatge de l’anglés, clar home, ens tracten com a subnormals, però el pitjor de tot és que en molts casos tenen raó.

Desde el lupanar de rica miel.

3 comentarios:

House´s dijo...

Ja m´has xafat la muerte, jajaja correcte menuda colla d´imbècils ens governen...i la OPOSICIÓ? WANTED???

lupin dijo...

Opoqué? D'això fa anys que no s'en sap res per aquestes terres.

Látigo Negro dijo...

Be, realment lo únic que els importa del anglès es poder ficar cartells amb coses com "real state el Ladrillaso, spanish paella, golf and howling iterest rates"...