viernes, 19 de septiembre de 2008

EXTREMES CREMES

A la ciutat alemanya de Colonia es celebra aquest cap de setmana “El Congrés contra la islamització d’Europa.” Que qué collons és açò? Doncs preten ser l’acta fundacional dels “grups negres”, creant un “declaració de Colonia” contra l'islamisme a Europa. El tema és que a la ciutat alemanya van a construir una megamesquita, a la cual s’oposen diversos grups, entre ells el moviment ciutadà “Pro Colonia”, que és la promotora d’aquest congrés. Pro Colonia és una organització d’extrema dreta, molts membres de lña qual van ser en el passat membres de partits o grups neonazis com NPD, Republikaner y Deutsche Liga für Volk und Heimat. Membres de partits d’ultradreta de Austria (FPÖ), Bèlgica (Vlaams Belang), Italia (Lega Nord), Estats Units (Robert Taft Group), Gran Bretaña (BNP), Espanya i Hongria tenen la intenció d’estar presents a la conferència. I, como no, Jean-Marie Le Pen, lider del partit d’extrema dreta francés Front Nacional també acudirà.
La intenció dels organitzadors del congrés és intensificar la col.laboració entre organitzacions d’extrema dreta de tota Europa i començar a agitar el tema per a les eleccions de Nordrhein-Westfalen (NRW) a 2009, a les quals tenen la intenció de presentar-se. En fi, que pretenen crear una cuadrilleta de colegues neozanis i fills de puta, per a posar en comú les seues idees.
Però, de tots els assistents el més famós és Mario Borghezio, eurodiputat pertanyent al partit italià de la “Lega Nord”, que ha pres protagonisme als últims dies per les seues declaracions al diari italià “Il Corriere Della Sera”, a les que manifestava les següents barbaritats: “Otegi es un guerrillero de la libertad y que bienvenidos sean un petardo o una bomba casera si se trata de defender la libertad. Y si el resultado es un follón, nos importa un pito." Amb açò s’en podeu adonar de la mena de persona que és aquest amic de Berlusconi.
S'imagineu el tipus de persones que hi haurà, futuribles de Pinochet, Hitler, Franco o Mussolini, però sense el poder de que disfrutaren aquestos. Ben mirat podriem parlar amb Tom Cruise per a que emulant la operació Valkiria (pel.lícula que s'estrenarà el proper any) i donant la seua vida per la causa acabe amb tots els asistents, d’aquesta forma matem dos pardals d’un tir.

Des del lupanar de rica miel.

No hay comentarios: