lunes, 8 de septiembre de 2008

MONSTRUO!!

El dissabte i desprès d’un GRANDISSIM concert del Gran Andres dos dels integrants de la expedició local que ... anaren a les taquilles a vore si quedaven entrades per al concert del diumenge però va ser que No!! Llàstima!! Però ai que hem de fer!!( o també es pot escriure així I Can de fer!!).
Desprès passarem pel “Bar El Puma” i escoltarem algun comentari que el deixaré per a alguna tertúlia de cafè, mes tard, anàrem al Veles e Vents i ens trobarem a alguns coconuts com ara Romay Abramovich, el brother petit de los bingueros i merino lejarreta quasi res!.
El diumenge va amaneixer amb un sms: ei, ja tenim les entrades per a esta nit. Jo me vaig fer voler una miqueta je,je però al final tinguerem que anar Quin remei! I es que el taquiller oficial dels concert el gran Lester va agafar un tren el mateix diumenge i es va arrimar al fnac per a comprar-les.
En el concert crec que no fou com el del dia anterior però no va estar gens malament , tinc vídeos molt bons però no els penjaré i els ensenyaré en l’intimida’t ( com el català d’ ansar).
Ale xavals i xavales lectors i lectores Ui! Pareix la ministra!
A la finalització del concert alguns volíem o volien pasar pel Magazine però com ens estimen la nostra integritat física o deixarem córrer.

P.d. A vore si algu sap com es diu la peli porno del potro de Vallecas (açò es un del comentaris del concert).
Bo, vaig a vore si treballe una miqueta.
A. A. ( Amunt Andres)

3 comentarios:

lupin dijo...

Me parece que soy de la quinta que vio el mundial "setitiocho"... aborronat estic.

lupin dijo...

lejos...

Lester Minador-Frappé dijo...

Jo trobí a faltar també "por no olvidar". Però per ficar alguna pega. Aixó sí, hui volia morir-me i del.legat les decisions vitals per domani.